ЖИТЛО НА МАЛЬТІ - ОРЕНДА

Інформація, актуальна на 17.04.24

При зацікавленості номер об'єкту пишіть мені телеграм сюди




Умови оренди на Мальті 

Вартість послуг ріелтора -  50% за послуги, плюс податок 20% від цієї суми, а також вам потрібно буде, крім місячної оплати наперед дати заставу орендодавцю у сумі місячної вартості.


Номер об'єкту 7

Цей красивий таунхаус у популярному районі Сліма на Мальті є ідеальним місцем для тих, хто шукає простору та стильну житлову площу.
3 спальні та 2 ванні кімнати, у яких достатньо місця для сім'ї або компанії друзів. Сучасний та шикарний дизайн інтер’єру додає елегантний шарм цього таунхаусу. Його чудове розташування дозволяє легко дістатися до жвавого центру міста та прилеглих пляжів, зберігаючи при цьому спокійну та тиху атмосферу. У цьому закладі також є приватний відкритий простір, де можна відпочити ввечері та повечеряти на свіжому повітрі. Завдяки зручному розташуванню та розкішним функціям цей таунхаус із 3 спальнями та 2 ванними кімнатами в Слімі є ідеальним вибором для тих, хто шукає комфортного та вишуканого життя.















Номер об'єкту 6

Здається простора кімната біля моря для однієї або двох порядних людей. 
Локація Bahar ic-Caghaq 
Ціна 450 за одну людину (сюди ж входять комунальні послуги). 
Якщо будуть жити двоє людей, то ціна буде трохи більша. Без контракту і без застави. Я в цій квартирі була особисто і особисто знаю хазяйку. Автобусна зупинка поруч. Контактна особа +356 99644952 Ілона
Відео тут







Номер об'єкту 5

БЛОК в Swieqi готовий до оренди!!!

4 квартири Нова 3 кімнатна квартира

2 ванні кімнати

Простора вітальня/їдальня/кухня

Балкони

І 1 мезонет 1 спальня, 1 ванна








Номер об'єкту 4


Наявний зараз! квартира в дуже гарному районі. Все навколо. Близько до столиці острова!
3 кімнатна,нова,мебльована!

  П'єта:

-Кухня/вітальня/їдальня

-1 двоспальна спальня

- 2 одномісні спальні

-2 балкони

- Кондиціонер




















Номер об'єкту 1

2 СПАЛЬНІ ТА 2 САНВУЗЛА у ГАРГУРІ.

Гаргур - класне місце. Тихе, зелене, немає азійських та африканських емігрантів. Влітку температура на 2-3 градуси нижче, ніж у Слімі. Є доріжка з видами на півМальти і чудовими заходами сонця. Супермаркети неподалік. Є дитяча площадка. Квартири якісні і дешевші.
Фото району та опис тут
Цей прекрасний пентхаус на 4-му поверсі в самому центрі Гаргуру може похвалитися панорамним видом на сільську місцевість з великого балкону.
Просторе планування 100 кв.м пропонує кухню, вітальну та обідню зону відкритого планування, ідеально підійде для сім'ї та друзів. Сучасна кухня повністю укомплектована та може похвалитися кондиціонером, що забезпечує цілий рік комфорт
Вниз по коридору ви знайдете дві спальні: спальня з власним санвузлом та друга двоспальна спальня. Обидві спальні кондиціоновані для додаткового комфорту. Окрема гостьова душова кімната забезпечує додаткову зручність.
Сучасні зручності включають пральну машину, сушку, якісне подвійне скління для чудової ізоляції та екрани від комах по всій квартирі.
Не пропустіть цю можливість.
Вартість - 1000 євро

По запитаннях пишіть   сюди (обов'язково вкажіть номер об'єкту 1)




 










Номер об'єкту 2 


San Gwann
мій улюблений район. Поруч - госпіталь Матер Дей.
Ціна 1250 Двокімнатна квартира в Сан-Гванн, оздоблена за дуже високими стандартами, у невеликому кварталі з 4 квартир з ліфтом (від ключа). Розташований прямо навпроти чудових історичних будівель і з видом на долину в тихому районі вілли. За рогом від усіх зручностей. Немає проблем з паркуванням і 2 хвилини їзди на автомобілі від Spinola Bay St Julian's. Власність складається з комбінованої їдальні/вітальні/кухні, однієї спальні з двоспальним ліжком та іншої кімнати з двома диванами-ліжками для гостей, основної ванної кімнати, передньої тераси та заднього балкона. Повністю кондиціонер.














Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

МАЛЬТА - ГАЙД ДЛЯ УКРАЇНЦІВ. ЧАСТО ЗАДАВАНІ ПИТАННЯ ПРО МАЛЬТУ

ЗБІР НА ЗСУ